04 December 2012

Pixuri saltarete

Noua pasiune a Mariei - pixurile saltarete:
Nu a invatat inca sa le dea drumul la timp, sa le lase sa sara, dar se distreaza teribil vazandu-le cum fac poing! si culegandu-le de pe jos. Clar, cel mai bine sar pixurile old-school (cum e cel albastru din stanga) - e o proportie foarte reusita intre rezistenta arcului si greutatea plasticului :))

Voi nu faceati concurs de saritura cu pixul cand erati in scoala? :D

10 comments:

  1. da, faceam oaresce concursuri in scoala. dar in ore...deh...copchii rebeli :)
    si cu piticul am trecut printr-o asa distractie.
    multam ca mi-ai amintit-o, ca sigur a uitat de ea si se va distra din nou. poate o sa reuseasca sa le si faca sa sara acum :)

    ReplyDelete
  2. Nu-mi amintesc de un asemenea concurs, dar ma bucur cand altii descopera bucuriile simple.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am multe de invatat de la Maria pe tema asta :)

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Cred ca m-am jucat asa cu pixul la un moment dat, undeva in adancul memoriei mele sunt niste imagini cu pixuri care salta si fac tumbe... :D
    Ce mai face Maria, e mai bine-santoasa? :)Dar voi? Pe mine m-a luat necazul ca am trait in turnu' meu de fildes vreme prea lunga si in curand te intorci la munci si n-o sa mai am cum sa ies cu voi la plimbare si-o sa raman nemuritor si rece pe-aici prin inaltimile etajului 4...
    Off-topic: am vazut zilele trecute la Lidl ca mai aveau inca niste foi-plansete de silicon pentru intins aluatul (sau chiar pt copt)...ti le recomand uber-calduros, intinderea aluatului will never be the same daca iti iei asa ceva, mai ales ca nu se mai lipeste aluatul, poti spala usor planseta respectiva si mai e si inseamnata cu dimensiuni, in asa fel incat sa stii cam ce dimensiune are foaia de aluat pe care ai intins-o... M-am tot gandit cui sa ii mai recomand asa ceva -sor-mea are, mama are, eu, desigur, am :)) - si esti printre putinele persoane carora cred ca le-ar placea si le-ar fi si utila foarte asa o chestie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noi tot pe fuga si Maria tot fornaita, de n-am mai dat deloc pe afara. Dar hai vineri, daca nu ploua :) Ne auzim la telefon?

      Multam de recomandare, o sa caut cand ajung acolo :)

      Delete
    2. Daaaaaaaaaaaaaa! :D Poate ninge... :D

      Delete
  5. :))) merci de reamintire ! de acum saltarim si noi

    ReplyDelete