15 May 2012

Modalitati de a impaturi hainele

Niciodata nu m-am gandit ca se poate face asta in mai multe feluri. Am invatat de la mama, care a lucrat ani de zile in comertul cu imbracaminte, metoda de a impaturi hainele ca sa arate ca la magazin.Ceva de genul asta, cu mentiunea ca toata treaba se poate face cu tricoul in mana, fara sa fie nevoie sa il pun pe pat.
 

(tricoul e necalcat, dar intelegeti ideea :P)
Ei bine, la tricouri e bine asa, se pot impacheta sa fie mai largi sau mai inguste la final, dupa cum aveti loc in dulap. Dar la bluzele groase sau la cele cu maneca lunga mijlocul "pachetului", acolo unde sunt manecile, este mult mai bombat si hainele se stivuiesc mai greu asa.

De asta, varianta Andreei Dekker de a impaturi hainele mi s-a parut mult mai convenabila pentru dulapurile noastre foarte mici si inghesuite. Puteti vedea un filmulet cu instructiunile si puteti citi mai multe despre cum isi organizeaza dulapul, daca aveti nevoie de ceva inspiratie.

Iar daca mergeti totusi pe varianta impaturitului bluzelor ca la magazin, va las cu un filmulet indelung apreciat de baietii de pe torrentul pe care l-am gasit.

Voi cum va impaturiti hainele?

No comments:

Post a Comment