13 November 2012

Sirop de catina

Daca exista sirop de catina pe lume, de ce mai beau oamenii suc?

Suntem topiti dupa siropul de catina, cele doua saptamani de pauza dupa doua saptamani de cura au  trecut ataaaaaaaat de greu :))
Am pus cam jumate de borcan de miere la un kil si ceva de catina (blenduit tot, stors bine de tot prin tifon si pastrat la frigider). 4 linguri la un pahar de apa - pentru adulti; una sau doua pentru copii. Delicios!

4 comments:

  1. Ooof, in fiecare an spun ca iau catina, si mereu uit!! :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. S-ar putea sa nu fie chiar prea tarziu ;) La noi inca am mai vazut.

      Delete
  2. Si mie imi place sucul de catina, dar nu stiam ca sta bine si sub forma aceasta blenduita! Nu mai am multa catina dar daca mai gasesc in piata poate fac si eu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. La noi a tinut aproape doua luni in frigider. Poate o fi tinut si mai mult, dar l-am baut :)

      Delete