04 September 2016

Calorii

Din ciclul: "Aveti grija de copii, sa ardeti din calorii"

304 calorii per ora de ingrijit copiii x minim 6 ore pe zi, inseamna ca eu gresesc grav pe undeva :))

probabil doar mie si balenelor ne da cu virgula :))



5 comments:

  1. Da, si mie imi da cu virgula, dar daca pun la socoteala alimentele aruncate pe gat cu forta, inghitite pe 3 sferturi nemestecate, cateva dulciuri ca sa-mi treaca depresia si oboseala, s-ar putea sa...iasa la calcul.

    ReplyDelete
  2. la mine e si pragurile de metabolism (o data la 30 de ani, o data pe la 35 de ani) cand a trebuit sa modific alimentatia sa nu mai cresc, dar si mancatul dezorganizat (mancam des si putin si nu stiu ce) - cand am inceput jobul si mancam clar 3 mese pe zi si fara ciuguleli aiurea intre mese care imi tineau "glicemia up" si nu apucam sa consum toate caloriile etcc. abia atunci am slabit.

    Mai e o chestie si tipul exercitiilor. E musai de facut ceva complex si directionat, pt a activa circulatia periferica. De ex. saritul coardei sau inot sau alergat, si astea sustinute cateva minute continuu (gasii articole ca sa fie pt 15min continuu pt a solicita inima si metabolism) pe cand cu copil eu faceam sprint-uri de 3 min sa o prind din strada sau din saritul in cap :D sau mersul piticului :D

    ReplyDelete
  3. dincolo de astea, la mine merge cu jurnalul alimentar. Adica imi notez ce mananc si ce beau (si ce miscare fac) o perioada si apoi incep sa imi conturez un program cu meniuri (imi las si zile de relax). Traiasca excelul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Excelul e cel mai tare, in orice imprejurare :))
      Mersul la birou nu a prea ajutat, eram vreo 10 fete si mereu cineva facea cinste cu prajituri si inghetata. Trebuia sa fii de fier sa te abtii :))

      Delete