25 August 2016

La cumparaturi


Talpite din fructe. Luate din BebeTei pentru ca marketingul m-a rapus si de data asta (serios, cum sa nu iei ceva impachetat asa, macar sa te bucuri de ambalaj). Si pentru ca cineva a folosit cuvantul "nonsense" pe o punga de dulciuri. Foarte gustoase, grafica delicioasa, sunt mai multe sortimente, sigur revenim. 4 lei.



Agenda Gradina Secreta. MI-NU-NA-TA. Pentru ca, dintre toti ilustratorii de carti de colorat pentru adulti (care au aparut mai ceva ca ciupercile), Johanna Basford e preferata mea. Agenda perfecta, cu liniile suficient de deschise la culoare si spatiile dintre linii suficient de largi. Cu detalii de colorat la fiecare doua pagini. Cu hartie groasa si usor galbuie. Cu detalii aurite pe coperta. Love :) Acum la 19 lei pe elefant.




Agenda Lidl. Foi albe, margini rotunjite, semn de carte textil, inchidere cu elastic. Pentru cine n-are bani de-un Moleskine :)) In oferta de la Lidl de saptamana asta, 10 lei.




Hartie colorata de briose de la DM. Pentru ca imi plac foile de copt inalte si colorate. La sectiunea de reduceri, 2,25 lei 24 de bucati.


Rasnita de la Ikea. Pentru ca pot sa imi fac combinatiile de condimente fensi pensi la un sfert de pret fata de rasnitele din magazine (hello, borcane de condimente din Mega Image si sare roz de himalaya la kil).

Ulei de lavanda. Peste tot. In servetelele umede pentru bebe, in masina de spalat, in solutia de sters mobila, in uleiul de susan de dat dupa plaja, direct pe piele pe ciupiturile de tantari. 6.5 lei la BebeTei, minim 9 lei in restul lumii.

Carnete pentru liste de cumparaturi de la Lidl. Colorate, magnetice, practice, nelipsite de pe frigiderul meu in ultimii doi ani. 4,5 lei. (cel din dreapta e de la Antic ExLibris. Calitate mai buna, ceva mai scump).

6 comments:

  1. Si eu mi-as lua ceva pe care scrie no added nonsense :))))).

    Sarumana de hinturi, eu am nevoie de o agenda si ma gandeam sa investesc intr-una scumpa, darrrr... mai bine nu! :))

    ReplyDelete
  2. Aj si legat de ulei esential de lavanda, pentru insomniaci: cateva picaturi pe coltul fetei de perna si adormi tun...

    ReplyDelete
  3. Sper sa iti placa agenda cu gradina, daca o incerci. Am si eu pe retina niste agende scumpe, dar frumoase, poftesc la ele din cand in cand :))

    Multam de pontul cu lavanda. Dupa ce am stat doua ore dupa fete sa le adorm de pranz, la noapte cred ca le scald pernele in lavanda :))

    ReplyDelete
  4. M-am indragostit de talpitele arctic din fructe de la bebe tei dar nu gasesc pe tot netul sa comand online help :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu le au la comanda online, nici prin alte parti nu le-am mai vazut :(

      Delete