23 March 2016

Despre marketing

Ieri faceam niste shopping terapeutic si ne-minimalist prin DM, cand am dat peste un raft cu borcane colorate. Borcanul copiilor veseli: miere cu polen cu goji cu diverse. Interesant, zic. Am recunoscut Prisaca Transilvania, de la care luam de obicei Gatulet Fericit (aka spray de zane, singurul spray de gat tolerat in casa, pentru ca e roz si dragut si nu pisca).

In drum spre casa, am intrat pe net sa vad exact despre ce e vorba si am inceput sa citesc etichetele produselor din gama Doftorii Batranesti, razand isteric.

Ele se cheama asa:

Racisi?
Te supara ficatul?
Probleme femeiesti?
N-ai magneziuuuuuu?
Scaun prea tare?
Mahmur?
Si, printre altele la fel de funny, preferatul meu: Ai viermisori?

Cum, cum sa le cheme asa? :)) Cum sa te plimbi prin magazin si sa te intrebe de pe raft: Ai viermisori? Da' scaun prea tare? :)) Si tu sa zici DA! De unde stii? Si sa iti umpli cosul cu borcane.

Nu stiu cine sunt oamenii care s-au ocupat de designul de produs, marketing si tot tacamul, dar vreau sa le strang mana virtual, as cumpara chestiile astea numai pentru ca m-au facut sa rad tinandu-ma de burta intr-un magazin intr-o zi ploioasa.

(Nu cred ca mai e nevoie sa zic ca asta nu-i o postare publicitara. Am scris-o doar ca m-am distrat ieri mult prea tare sa tin doar pentru mine si m-am bucurat enorm ca undeva in Romania asta a noastra exista niste oameni de comunicare who get it).

4 comments:

  1. DM rules :) . Nu am unu in apropiere, dar de cate ori ma duc acolo, fac un shopping ne-minimalist, hahaha :) . Un timp incercam sa ma mai infranez si pregateam liste, dar acum imi iau si sacose de panza, cateva, ca stiu ca le umplu: cereale bio, suc de rosii bio, geluri de dus si spume de baie de diferite arome, saculeti cu lavanda sau cine stie ce petale aromate, elastice de plete sau coronitze etc etc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exact, exact! Si hartii colorate pentru briose :)) Din fericire pentru bugetul familie, sotul e cel responsabil de DM

      Delete