06 August 2013

Organizare: cutiile de la ciuperci

De cand ma stiu mi-au placut tare mult cutiile. Acelea practice, daca se poate si dragute, in care poti sa iti aranjezi maruntisurile. Si cutiile mari, de depozitat lucruri. Si cutiile alea din filmele americane, in care isi strangeau lucrurile de pe birou oamenii care erau dati afara de la munca :)) Mi se pareau teribil de frumoase. Nu-i de mirare ca pot sa petrec ore in sir la Ikea, e ca un fel de Disneyland :))

Doar ca bugetul de cutii e practic inexistent, oricat ar fi ele de colorate, practice si frumoase, asa ca revenim la ce avem pe langa casa. Iar cutiile albastre de la ciuperci sunt o comoara, I tell you! Din pacate nu ne plac ciupercile si nu mancam suficient de des pentru a avea muuuule muuuuulte cutii :))

Le-am folosit pentru:

- carticele Marei - cele mici care se imprastie de altfel prin toata casa


- proviziile pentru busy-bags/craft - se randuiesc foarte frumos in dulapuri

- organizat legumele/fructele in sertarul mare al frigiderului - sa nu se storcofleasca toate in sertar unele peste altele

As mai avea nevoie de cateva pentru separatoare/organizatoare in sertare - avem niste mobila veche cu sertare foarte late si ar merge bine niste cutii de genul asta in loc de separatoarele de cumparat

Daca va plac ciupercile, nu si cutiile, tinem legatura :)))

10 comments:

  1. Foarte frumos ai organizat lucrurile! Si eu am cateva cutii de aceste gen si le folosesc pentru depozitat diverse. Mie imi plac si cutiile de la inghetata, sau super pentru depozitat lucruri (mai ales ca au si capac!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abia acum am descoperit cutiile de inghetata, chiar ca-s faine. mai ales cele transparente

      Delete
  2. Vad minunatii in cutiile voastre! Imi placeee!

    ReplyDelete
  3. Si eu folosesc de mult aceste cutii, si mie imi plac... :)
    Antonia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sper ca faci rost de ele mai usor decat noi :))

      Delete
  4. Eu refolosesc toate cutiile ce intra in casa. De la smantana, inghetata, chiar si cele de la carne (le spal bine, bine). Sunt foarte practice.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar, sunt unele de la carne tare utile. De cutii de smantana si inghetata abia acum m-am apucat, ca se inmultesc materialele pt Maria si s-a facut un haos in dulapuri :))

      Delete
    2. Pentru maruntisuri, cele de la betisoarele pt urechi sunt perfecte, mai ales ca au si capac :)

      Delete
    3. Dap, una e cutia noastra de creta si abia astept sa se goleasca si urmatoarea :)

      Delete