29 May 2014

The secret life of Walter Mitty

- Chiar vrei sa vedem un film cu Ben Stiller? Esti sigur?!?

Ma pregateam pentru un alt film vulgaro-stupid, din gama celor care ies pe banda rulanta in ultima vreme si de care mi-e groaza. Am fost surprinsa (tare, tare surprinsa) sa descopar un film frumos. Poate nu cel mai destept, poate nu cel mai bine scris, poate nu cel mai bine jucat. Dar e cel mai frumos - spectaculos non-bombastic, vizual vorbind - film pe care l-am vazut in ultima vreme.

Merita sa-i dati o sansa. Luati-l ca pe un fel de basm. Luati-l ca pe un fel de ruda indepartata a lui Big Fish.


Mi-a placut mult si coloana sonora. Nu cred ca mi s-a mai intamplat de foarte mult timp sa caut piesele de pe coloana sonora a unui film. Jose Gonzalez a intrat in playlist :)


4 comments:

  1. Pfiu! Melodia asta n-o stiam. De Jose Gonzales am aflat acum cativa ani, pe cand ma uitam la serialul One Tree Hill. Jose are cea mai buna versiune a melodiei Heartbeats: http://www.youtube.com/watch?v=s4_4abCWw-w&feature=kp

    Eu la filmul cu Ben Stiller n-am rezistat mai mult de 10-15 minute.

    Weekend-ul asta m-am delectat cu filmul asta: http://filmehd.net/the-physician-ucenicul-lui-avicenna-2013-filme-online.html
    Are tot ce-i trebuie: drama, romantism, intriga. E bine realizat vizual si scenaristic, si mai are si un actor principal frumusel.

    Sa ai o saptamana minunata!

    Irina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pare foarte interesant filmul, l-am pus pe lista. Si melodia in playlist, tare tare faina e!

      Saptamana minunata si voua!

      Delete
  2. Ai apucat sa vezi Ucenicul lui Avicenna?
    Mai sugerez pentru lista "must-see" filmele Dead Man Talking si Tracks, amandoua din 2013, cred. Primul (e frantuzesc) se lasa cu lacrimi, dar merita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. N-am reusit inca, n-am mai vazut un film cap-coada de multa vreme. M-am uitat la trailere, par foarte interesante. Le-am trecut in wishlist. Multam!

      Delete