07 July 2017

Mic update trimestrial

Ziua buna si buna sa va fie inima!

Am profitat din plin de faptul ca 2/3 din copii sunt in dupa-amiaza asta la bunici si 1/3 din copii dorm si m-am asezat in tihna (si liniste. am spus deja liniste?) la calculator. Un lux de care nu m-am mai bucurat in ultima vreme, de cand omuletul cel mai mic a devenit complet biped si teribil de interesat de tastatura.

In ultimele luni mi-am canalizat toata viata online in Instagram, unde imi place sa ma joc de-a desenul de vreo jumate de an. Desen e mult spus, doodling e mai aproape de adevar, cert e ca-mi place si ca ma relaxeaza in momentele mele de respirat. Invart in cap mai multe mingi legate de doodle, sketchnoting si  ideea asta de a transpune notiunile in forma mai degraba vizuala decat verbala si sper ca in viitor sa reusesc sa fac ceva din asta. Intre timp, lucrez cat pot sa imi largesc vocabularul vizual (adicatele lucrurile pe care pot sa le desenez) si ma bucur sau ma frustrez de ce imi iese. Aici ma gasiti cel mai des, pentru ca mi-e cel mai usor sa intru de pe telefon si pentru ca nu e nevoie sa fiu coerenta verbal, un lucru care mi-e din ce in ce mai greu :))


 


In pauzele dintre spalat/calcat/mancare/curatenie/mamiiiiii mi-am reintalnit prima mea iubire din gama arts&crafts, respectiv macrameul. In tinerete faceam la Clubul Copiilor tot felul de tablouri din sfoara innodata, acum m-am dezmortit cu niste bratari usurele si colorate de vara, de care fetele au fost teribil de incantate.





Tot in perioada asta mesterim de zor la un pui de proiect mic, care ne este foarte foarte drag si de care sper sa va dau mai multe detalii in curand.

Sper sa ne auzim repejor, in masura in care ma reobisnuiesc sa verbalizez si sa scriu la tastatura :))

5 comments:

  1. Sunt foarte dragute bratarile!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Multam mult si ma bucur ca m-ai pus iar la tastatura :))

      Delete
  3. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    ReplyDelete