Varianta lunga:
- ardei cu coaja mai groasa
- rosii cherry
- mozarella/branza feta
- bacon/prosciutto
- crutoane/cuburi de paine
- cimbru
- ulei de masline
- sare&piper
Pornim cuptorul la foc mediu.
In tava de la cuptor, pe o foaie de copt, aranjam jumatatile de ardei, ca niste barcute.
In fiecare barcuta de ardei punem una sau doua rosii cherry, bucatele de bacon, painea taiata cuburi, branza, mirodeniile.
Le stropim cu ulei de masline si le dam la cuptor pana cand ardeii se inmoaie.
Vom obtine niste chestii crocante deasupra si zeama buna buna in interior, iar painica e intre (coaja crocanta, miezul imbinat de zeama buna si aromata).
Ideea ta cu ilustratia? E foarte tare ideea :)
ReplyDeleteImi plac mult retetele ilustrate si mi-am incercat mana :)
DeleteUneori ma exprim ca o analfabeta. Vroiam sa te intreb daca ai gandit mai amplu un pic ideea, adica sa faci un set de astfel de retete si ca mi se pare foarte interesant in sensul ca te imbaie mai mult la a pune in practica reteta, pentru ca o face sa para simpla.
ReplyDelete:)) am inteles. Mai am cateva in lucru ca m-a cam prins microbul, sper doar sa ajute Doamne sa le si termin
DeleteVai, ce imbietor arata!
ReplyDeleteDaca incerci, sa imi spui cum ti-au placut :)
Deleteideea e minunata (as putea face combinatii din astea la sfarsit de saptamana) si e perfect si pentru pachete la munca.
ReplyDeleteMinunat!
Cred ca merg si la pachet, la noi nu au mai prins seara :))
DeleteGreat post thhanks
ReplyDelete