14 December 2013

Ingerasi din fetru

La invitatia Adrianei, am mesterit si noi niste ingerasi intr-una din serile trecute.

Am pornit de la un model de inger din fetru si sarma, insa am profitat la maxim de noul nostru pistol de lipit si am trisat putin la partea cu cusutul.


Am decupat, dupa modelul din linkul de mai sus, fata, rochita si aripile ingerasului. Pentru ca am folosit pistolul de lipit, am taiat doar cate un exemplar din fiecare forma (aveam la indemana si ceva fetru mai gros, care sta destul de teapan)

Pe fata am cusut cu ata neagra ochii si gura. PONT: in prima faza, pentru ingerasul rosu, am desenat ochii si gura cu un marker, dar s-a intins tot si a iesit ceva urat de tot. Asa ca am lipit o fata cusuta peste :P

Pe aripi am lipit capul si rochita, apoi am ornat rochita cu nasturi si cordon colorat (am luat de la Lidl un set de panglici foarte faine, 3 modele x 5m, la 10 lei).

Si gata modelul de baza. De aici incolo, the sky is the limit. Urmatorilor doi (cel verde si unul albastru pe care Mos Nicolae l-a facut deja cadou) le-am facut si par din fetru galben. Urmatorilor probabil le vom pune si maini, probabil si ceva mai mult bling-bling, la cererea Mariei :)

Spor la mestereala!

2 comments: