11 December 2013

I gave up by noon: A message to those without children about buying g...

M-a distrat foarte tare articolul asta

I gave up by noon: A message to those without children about buying g...: (or please think before you buy...) This weekend I got caught up in the sales and ended up buying all the gifts for our 3 nieces and sever...

6 comments:

  1. Ha, e asa de adevarat! A mea a primit acum 2 luni bomboane, la nici 2 ani. Le-am facut disparute in 2 secunde! Sa nu mai vb de plusuri cu care as putea sa imi deschid magazin! What,s wrong with these people?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo da! Maria a primit si pe la 9 luni ciocolata direct in mana... Totusi, nimic nu bate jucariile care canta si fac ca toate alea :))

      Delete
  2. Of, urăsc jucăriile care cântă! La mine şi soţul îi mai ia aşa ceva şi mereu îl cert. El se duce la lucru şi eu stau acasă şi am parte de "concerte".
    Dulciurile eu le refuz politicos în parc. Acasă nu primeşte că-mi ştiu toţi fixurile. Doar naşul lui i-a adus cândva o ciocolată albă. L-am trimis acasă cu tot cu ciocolată. :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) e bine ca ai reusit sa il trimiti cu ciocolata acasa. La noi, ai nostri zic ca suntem extremisti ca nu indopam copiii cu dulciuri, asa ca ii indoapa ei cand nu suntem noi atenti...

      Delete
  3. La noi, colectia de animale de plus creste alarmant in preajma sarbatorilor/aniversarilor. In respectivele cazuri, abia daca pot sa scot din mine un "multumim" care sa nu para o minciuna sfruntata.
    Bunica paterna ma uraste deja pentru ca i-am refuzat gemurile pe motiv ca au zahar in ele, noi acasa avand gem natur.
    In rest, avem parte de situatiile obisnuite: nu-i dati macar sa guste o bucatica de napolitana/turta dulce sau sa bea putin suculet? NU.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cea mai tare mi se pare aia cu "dar da-i si ei (la 4 luni) niste prajitura, ca se uita la noi cu niste ochi mari si i-e pofta" :))

      Astept cu interes momentul in care o sa primim papusi gen Barbie. Deja Mosu-buni ne-a adus una, presimt ca mai sunt multe pe drum :))

      Delete