28 March 2012

Mai simplu pe net (2)

O alta mare inventie a omenirii :)) care mi-a simplificat mult viata pe net e WebMail Notifier (multam Ina!)  Este un add-on care iti verifica toate conturile de email si te anunta cate mailuri necitite ai si unde, printr-un pliculet care apare in bara de status la Mozilla. Daca dai click pe pliculet, programelul asta simpatic iti deschide in tab-uri separate conturile de mail care au mesaje necitite. Atat de simplu :)

Sursa foto

O fi sigur, n-o fi sigur sa ii dai toate parolele, nu stiu. Ar trebui sa fie in regula, dar nu bag mana in foc ca e imposibil de hack-ait. Oricum, nu pastrez secrete de stat in mail, asa ca nu mi-am batut capul foarte tare din punctul asta de vedere. De instalat se instaleaza extrem de simplu, la fel de simplu se configureaza si conturile de mail. Pe noi ne-a ajutat si pentru ca folosim amandoi acelasi calculator si trebuie sa schimbam mereu conturile de yahoo sau gmail atunci cand asteptam vreun mail. Webmail Notifier a rezolvat problema asta si, atunci cand apare pliculetul, putem vedea care dintre noi a primit mail pe ce cont.

O alta modalitate de a gestiona eficient verificarea emailului, mai ales in ceea ce priveste mailul de la serviciu, este de a face acest lucru doar de doua ori pe zi si de a evita toate programele care semnalizeaza aparitia unui nou mail in inbox. Despre asta va poate spune, insa, mai multe Octavian Pantis.

No comments:

Post a Comment