20 November 2015

Ultima biblioteca din 2015

Am ajuns intamplator pe la biblioteca azi in pauza de pranz si am aflat ca in decembrie toate filialele Bibliotecii Metropolitate vor fi inchise. Asa ca am profitat si am luat tot ce am gasit interesant (si am putut cara :)) Pentru ca de obicei ma lacomesc si plec cu vreo 12 carti (cate 6 pe fiecare abonament), m-am obisnuit sa le fac poza imediat ce ajung cu ele la birou, sa nu uit ce am de dus inapoi :)

Iata ce am strans tura asta:


Cred ca trecut cineva inaintea mea si a luat toate cartile frumoase de Craciun, ca nu am mai gasit prea mare lucru, dar tot m-am descurcat sa imi umplu ghiozdanul :))

Daca aveti vreo nevoie, mai gasiti deschis pana pe 27 noimebrie, apoi nu vor mai avea program cu publicul. Partea buna e ca termenul de returnare e de o luna si ceva :)

4 comments:

  1. Ligia, la ce editura a aparut "Anne de la Gables"? N-o gasesc pe nicaieri si stiu o fetita care s-ar bucura mult s-o aiba...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Andrule, e de la Editura Vizual si a aparut in 1995 :( La noi la biblioteca au mai multe exemplare, dar in alta parte nu stiu sa existe.

      Delete
  2. Noi ne descurcam deocamdata cu ce avem acasa.
    Micuta A. are provizii destule, cred ca pana la primavara cel putin. In plus, Mos Nicolae si Mos Craciun sunt pregatiti deja cu cate ceva frumos de citit si de jucat.
    Eu din octombrie incoace mi-am facut de cap si mi-am cumparat sase carti. Mai am si ceva imprumutat de la o prietena, deci sunt asigurata iarna asta. ;-)
    pupici multi!
    Irina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deci e o iarna bogata si pentru tine, si pentru ea :) Sa va bucurati de ele!

      Va imbratisam :)

      Delete