09 December 2016

Washi Tape Love - Decoratiuni pentru brad

Am gasit la Lidl washi tape cu modele de Craciun si am luat un set de 8 role (de grosimi diferite) cu 10 lei. Asa ca, atunci cand am vazut ideea de face initiala copiilor pentru agatat in bradul de Craciun, m-am foarte bucurat ca am in sfarsiiiiit mult mult washi tape.

Noaptea trecuta am purces la lucru (care lucru mi-a luat 20 de minute cu tot cu o pauza de alaptat). Am trasat pe un carton gros contrul celor trei litere, apoi le-am decupat cu un cutter. La S m-am chinuit putin si cu foarfeca, dar pana la urma a iesit.

Apoi am pus fasiile de washi tape pe rand, peste toata litera (inclusiv peste gaurile din interiorul literelor). Cand am facut asta pe spate, am lipit si agatatorile.

Dupa ce am imbracat tot cartonul in washi tape, am taiat excesul de banda decorativa cu cutterul, mergand pe conturul literei. Pentru mai multe imagini cu privire la pasul asta (pentru care nu am reusit sa fac poze) puteti intra pe linkul de mai sus.

Spor!

5 comments:

  1. Foarte drăguţ ! Copiii or să se bucure mult de iniţiala numelui lor frumos colorată şi agăţată în bradul de Crăciun ! Toate cele bune !

    ReplyDelete
  2. E foarte draguta ideea!
    Cred ca puteai proceda putin altfel ca sa nu te chinui de doua ori: intai sa lipesti benzile decorative (washi tape) pe carton, pe o lungime de 20 cm, sa zicem. Apoi sa trasezi literele (una normal, alta cu fundul in sus, ca sa nu iasa modelul la fel) si sa le decupezi

    ReplyDelete