16 November 2016

De-ale tineretii


Pe vremea cand nu crestea net pe toate gardurile, pozele cu preferatii tai se decupau cu grija dintr-o revista Bravo sau Popcorn si se lipeau, dupa preferinta si dupa starea varuielii, pe pereti sau pe interiorul usilor de la dulapuri. Sau, Panini sa fie sanatos (sanatoasa?), se gaseau sub forma de plicuri cu poze la chioscurile de ziare. Erau foarte scumpe si, daca vroiai sa ai cat mai multe cu Howie, le dadeai la schimb pe mult-ravnitele poze cu Nick Carter.

Howie. Backstreet Boy-ul meu preferat. Din datorie morala :)) Si compasiune. Ca in parc, cand te joci cu copilul singur, cu care nu se joaca nimeni :))

8 comments:

  1. eu aveam cu michael, pana am inceput cu rocku' :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaaa, si eu cu Michael cand eram mai mica, Backstreet prin adolescenta timpurie :))

      Delete
  2. :)) ce simpatica esti... am avut si eu isteria BSB, Spice Girls, Britney Spears... cu postere pe pereti etc. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dada, si spice si Britney, Westlife :)) ce rau imi pare ca nu am fotografii cu peretii cu postere de pe vremurile alea. Ar fi imagini de arhiva acum :))

      Delete
  3. Eu cumparam fotografii din fata cinematografelor de pe B-dul 6 Martie cu artisti in instantanee din filme. Le tineam intr-o cutie care nu-mi ocupa spatiu prea mult. Imi pare rau ca le-am aruncat !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aveau un farmec aparte cand se gaseau greu si se colectionau

      Delete
  4. Eu cu sora-mea am umplut camera cu postere din filmul Beverly Hills. Sora-mea era si cu echipa nationala de fotbal, astfel ca l-a lipit pe Raducioiu (un sticker, fireste) pe tabloul cu ea din clasa I :))
    Fratele nostru, cu 10 ani mai mic decat mine, desi a preluat camera, n-am vazut sa mai fi lipit ceva pe pereti. Cred ca asta a fost moda anilor nostri, maxim pana in 2000.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) moda fotbalului a venit la noi abia din 2000 incolo, aveam albumele uefa champions league si tapetasem dulapurile cu autocolantele dubluri

      Delete