21 May 2016

La biblioteca, din nou

Am fost iar intr-unul din locurile noastre preferate din Bucuresti - Biblioteca Ion Creanga. De fiecare data cand mergem acolo, ma bucur cot la cot cu piticii mei. Si cu piticii mei creti, care chiraie de fericire printre cartile cu printese si jucariile de lemn, si cu piticii mei interni, care s-ar tavali prin carti, ar mirosi toata cerneala de pe foi si ar pipai cu nesat fiecare volum in parte.

Ca de obicei, am facut niste poze cu recolta de azi - care devine din ce in ce mai consistenta, de cand au invatat fetele sa numere pana la 12 (inca nu stiu ca avem 3 abonamente si ca putem sa mai facem inca doua :P).Pe pagina de Facebook a bibliotecii puteti afla mai multe despre toate chestiile faine care se intampla acolo.

Dar cireasa de pe tort, in ziua asta care a inceput cu o baie de carti, a fost o vizita neplanificata la depozitul Evanghelismos, de la noi din cartier. Noi l-am cinstit pe Domnul Sot in avans de ziua numelui, el ne-a cinstit pe noi cu acelasi prilej si am plecat si de acolo cu un brat de carti :)Timp sa fie, ca in rest ne descurcam :))


8 comments:

 1. asa? si tu esti Elena? La multi ani cu bucurie!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Multumim! Eu nu sunt, dar sotul ne-a servit cu carti in loc de tort de ziua lui :)

   Delete
 2. Ligia, cum e OPEN. O AUTOBIOGRAFIE? dar ADIEREA DUHULUI?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Liliana, nu le-am inceput inca - sunt urmatoarele pe lista dupa ce citesc deja.

   Delete
  2. Am rasfoit acum Open, mi-a placut cum e scrisa, abia astept :)
   Adierea duhului este despre preotie si spovedanie. Eu sunt subiectiva cu Mitr. Antonie, scrierile lui m-au marcat, e preferatul meu dintre scriitorii bisericesti.

   Te tin la curent pe masura ce mai citesc. Voi cum sunteti?

   Delete
  3. DAAA, si mie imi place tare mult cum scrie Parintele Mitropolit. Ma gindeam sa mi-o iau si eu.
   Sintem bine, sanatosi, crestem (la propriu - mai ales eu :). Ingrid (care implineste deja 3 ani pe 12 iunie) va avea un fratior in octombrie la inceput.

   Delete
  4. Sa fiti voiosi si sanatosi! Sa va dea Doamne toate cele bune si putere :) Inseamna ca Ingrid si Sofia noastra sunt aproape de o varsta (ea e la sfarsitul lui august).

   Delete
 3. Ligia, spune-mi te rog cum e OPEN? Dar ADIEREA DUHULUI? Liliana

  ReplyDelete