De azi dimineata, a durat 15 minute cu totul.
Nu m-as fi gandit intr-o mie de ani sa pun halvaua la cuptor. Daaaar, de cand am aflat ca se poate, direct in bucatarie!
In ramekinuri unse putiiiiiin putiiiiiin cu ulei, am pus halva faramitata cam de doua degete (am vrut sa fac o proba, sa vad daca iese bun).
Am capacit vasul cu o felie de portocala.
Am dat toata treaba la cuptor 10 minute la foc mediu, pana m-a invaluit un minunat miros de portocala coapta :)
Am scos vasul din cuptor si am tras cu ochiul sub portocala, sa vad daca s-a cremosit halvaua. Se cremosise :)
Am mancat pe fuga, ca trebuia deja sa pornesc spre birou. Dar am apucat sa ii fac o poza mica
Tip 1: Am avut halva de susan, de la Lidl. Nu mi-e clar inca daca halvaua din floarea soarelui se face chiar asa cremoasa.
Tip 2: Am citit ca, pentru cremosenie maxima, merge pus niste lapte in combinatie (cam 3 linguri la 200g halva)
Daca incercati si alte combinatii, dati de stire!
No comments:
Post a Comment