08 June 2012

Dilema - cablurile

Voi ce folositi sa nu vi se mai amestece diversele tipuri de cabluri? Cabluri de la prelungitoare, casti, incarcatoare, USB, etc... E un permanent haos la noi in casa pe tema asta si nu stiu ce sa mai fac. Help!!! Se gasesc undeva de cumparat benzi din acelea cu arici pt cabluri? Sau ce altceva as putea folosi in loc?

8 comments:

  1. "Cablurile " din casa de la noi (si nu sunt putine) au venit fiecare cu cate o sarmulita moale, alba, maleabila (era in cutie). Asa ca sotul (care la chestia cu cablurile e ffff ordonat si apreciez asta)mi-a zis ca cel mai bine e sa strangi cablul ceva de genul U sus, U in jos (sper ca intelegi) si apoi le prinzi cu sarmulita.

    Deci ceva sarmulita mai moale de la vreun magazin de tot felul de chestii si stranse cum am spus (altfel se strica mufa cu care se conecteaza de chestia de bagat in priza, daca e cazul).

    A.

    ReplyDelete
  2. Multam tare mult! Trebuie sa mai gasesc doar sarmulita castigatoare. Am incercat cu snur legat cu fundita :)) dar nu e foarte comod

    ReplyDelete
  3. Da, asa e, dar cu sarmulita e foarte practic si destul de comod.

    ReplyDelete
  4. Am vazut o chestie pe net undeva cu niste cleme de birou prinse de marginea mesei si cablurile trecute prin ele. Era un soi de cleme pentru hartii, cam asa ceva: http://www.profioffice.ro/Articole-de-birou/Clipsuri-hartie-cleme-documente/Clips-metalic-32mm-24-buc/cutie-Herlitz doar ca mai mari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uau, faina asta pentru cablurile de pe langa birou. Multam!

      Delete
  5. asteptam sa fie totul wireless, ce sa mai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Claaar! sa nu mai aiba Maria ce sa roada si unde sa isi bage degetele :))

      Delete