23 February 2016

Despre vise

Intr-o dimineata m-am trezit abatuta - se inchisese cafeneaua mea preferata din Suceava-din-vis. O cafenea care nu exista in realitate, dar care, in Suceava-din-vis, apartine unor prieteni de familie. Am fost acolo de cateva ori cu colegii de liceu. Arata foarte dragut si avea cafea buna :)) Ligia-din-vis bea ocazional cafea, spre deosebire de Ligia cea adevarata.

Suceava-din-vis arata de fiecare data la fel, complet diferit de Suceava reala. Acelasi drum trece de Sfantul Ioan si merge spre Cetatea de Scaun, taind-o prin cimitir. Liceul meu e de fiecare data la fel, drumul pana la el e la fel mereu, casa colegei mele de banca din liceu e tot acolo, de fiecare data cand ma plimb prin Suceava-din-vis.

Si nu e doar Suceava, avem locurile noastre speciale la marea-din-vis; uneori mai descoperim cate o cazare faina in statiunile pe care stim deja; e un loc unde, de fiecare data, sunt multi crabi. Preferatul meu e digul pe care ajungem, de fiecare data, la apus :)) Mai putin preferatul meu e locul unde, de fiecare data, se surpa plaja :P

Am aceleasi harti pe care navighez in majoritatea viselor. Doar oamenii si intamplarile se schimba, dar lucrurile se inscriu intr-o continuitate teribil de interesanta. Minunata lume a creierului uman :)


1 comment:

  1. E teribil cand te trezesti obosit dupa un vis foarte solicitant. Sa ai somn linistit si vise cat mai frumoase!

    ReplyDelete